ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ


Η είσοδος του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης επιτρέπεται ΜΟΝΟ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (τουλάχιστον μία δόση), ή νόσησης. Επιτρέπεται επίσης με αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή με rapid test με την δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών. Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών, πρόσωπα ηλικίας 12 έως 17 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, καθώς και πρόσωπα ηλικίας 18 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.


Όροι και προϋποθέσεις για την αγορά εισιτηρίων.

• Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί δεν μπορούν να επιστραφούν. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βραβεία σε διαγωνισμούς από τρίτους. Παρακαλούμε όπως ελέγχετε προσεκτικά το καλάθι αγορών σας πριν επιβεβαιώσετε την αγορά σας. 

• Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού και φαγητού την ώρα της εκδήλωσης (εξαιρείται η κατανάλωση νερού σε πλαστικό μπουκαλάκι). Σε ειδικές περιπτώσεις και αφού το έχει επιτρέψει ο Διοργανωτής σε έντυπη ανακοίνωση, μπορεί να γίνει κατανάλωση αλκοόλ.  

 

• Η εκδήλωση είναι κατάλληλη για άτομα 15 ετών και άνω. Για άτομα κάτω των 15 ετών είναι απαραίτητη η συνοδεία τους από ενήλικα. Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους.

• Ο διοργανωτής της εκδήλωσης διαθέτει εξυπηρέτηση πελατών καθημερινά, Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 10 π.μ. μέχρι και τις 2 μ.μ. και τις ημέρες των παραστάσεων μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης στο 96127050.


Ακύρωση και αναβολή των εκδηλώσεων.

• Σε περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής της εκδήλωσης, τα εισιτήρια εξαργυρώνονται αποκλειστικά και μόνο εντός δύο εβδομάδων από την ημέρα που ο αγοραστής έχει λάβει ενημέρωση από τον Διοργανωτή για την ακύρωση/αναβολή της Εκδήλωσης. Στην περίπτωση αυτή ο κάτοχος του εισιτηρίου δικαιούται επιστροφή της τιμής του εισιτηρίου του (δεν γίνεται επιστροφή του τέλους κράτησης). Μετά την πάροδο των 2 εβδομάδων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

• Σε περίπτωση ακύρωσης/αναβολής της εκδήλωσης ο Διοργανωτής υποχρεούται να ενημερώσει τους κατόχους εισιτηρίων, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου τα οποία ο κάτοχος έχει σημειώσει στα ειδικά πεδία, κατά την αγορά του εισιτηρίου του. Εάν ο αγοραστής δεν έχει σημειώσει έναν από τους προαναφερθέντες τρόπους επικοινωνίας, ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση μη ενημέρωσης του αγοραστή. 

• Εισιτήρια πωλούνται μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας κρατήσεων “TicketTailor” και ενδέχεται, κατά την πώληση, να υπόκεινται σε τέλη κράτησης και διοικητικές/λειτουργικές επιβαρύνσεις από τις εταιρείες Zimma Ltd trading και Stripe Inc.  Ο Διοργανωτής δεν διαχειρίζεται, επεξεργάζεται ή λαμβάνει τις χρεώσεις κρατήσεων, ούτε και είναι υπεύθυνος για αυτές. Οι χρεώσεις κράτησης υπόκεινται στους όρους και προϋποθέσεις που εμφανίζονται από την Zimma Ltd. κατά την πώληση.  Για όλα τα ερωτήματα αναφορικά με τις χρεώσεις κρατήσεων, θα πρέπει να απευθύνεστε στις Zimma Ltd trading και Stripe Inc. 

• Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί, μέσω της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας, για σκοπούς επικοινωνίας και προώθησης της εκδήλωσης και κατοπινών εκδηλώσεων. 

• Με την είσοδό σας στον χώρο της εκδήλωσης, εσείς και οι καλεσμένοι σας, δίνετε τη συναίνεσή σας για τη λήψη οπτικοακουστικού υλικού (φωτογραφία ή/και βίντεο)  το οποίο ο Διοργανωτής μπορεί να δημοσιεύσει/κοινοποιήσει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες διαθέτει. Η συναίνεσή σας για τη λήψη του υλικού αποτελεί αποδοχή της χρήσης αυτού για τον προαναφερθέντα σκοπό, εκτός και αν ζητηθεί ρητά το αντίθετο.

• Ο πάροχος της εκδήλωσης δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή βλάβη που προκληθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με εξαίρεση αυτές που ίσως προκληθούν εξαιτίας αμέλειας του παροχέα της εκδήλωσης ή του προσωπικού του.

• Η είσοδος σας στον χώρο της εκδήλωσης εναπόκειται στην κρίση/διακριτική ευχέρεια του Διοργανωτή, ο οποίος διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε οποιονδήποτε επισκέπτη για λόγους διαφύλαξης ή/και ασφάλειας.  
 

Η εκδήλωση είναι μία παραγωγή της HΑΜΜ Βroductions. 
Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά εισιτηρίων παρακαλώ επικοινωνείτε με την εταιρεία Zimma Ltd as Ticket Tailor μέσω της ιστοσελίδα της https://help.tickettailor.com/en/